Dupa ce duminica trecuta am invatat totul despre sosuri si cele mai bune gustari la care pot fi asortate,am gatit cel mai gustoasa varianta in care se poate manca conopida si am aflat de la Thea Haimovitz cea mai simpla reteta de aperitiv sanatos dar si rolul uleiurilor esentiale in viata noastra, a venit lectiei cu numarul 2 din ABC-ul Bucatariei Moderne predat de Scuola di Cucina „SEMPLICE, SEMPLICE!”.
Proaspat intoarsa de la Budapesta de la o noua runda de emisiuni TVPaprika, va propun duminica 21.10 ora 14 la Clubul Tintareanu cele mai gustoase 10 retete de supe, supe creme si ciorbe. Toate in varianta lor moderna si sanatoasa, aprobata atat de celebrul stil Montignac cat si de cei mai exigenti nutritionisti ai nostri.
Supa de ceapa, cea mai buna supa de rosii, supa crema de linte si naut, supa crema de funghi porcini, ciorba de vacuta in crusta de paine integrala- sunt doar cateva dintre retete, alaturi de multe sfaturi salvatoare pentru ca viata voastra in bucatarie sa devina „SEMPLICE, SEMPLICE!”
In plus, va asigur ca acest curs s-a transformat deja intr-un club al persoanelor (si spun persoane pentru ca avem si cursanti barbati) pasionate de un stil de viata cat mai apropiat de natura si de natural, unde se vor schimba adrese de furnizori de incredere, experiente legate de bucatarie dar si medicina alopata si alternativa, dezvoltare personala si evolutie spirituala!
Cu alte cuvinte, sloganul meu „GATESTE-I CU /DIN DRAGOSTE!” este mai mult decat potrivit!
Costul lectiei este de 100 ron de persoana si inscrierile se fac pe mail
ro****@ro***********.ro
ro****@ro***********.ro
Va astept cu mult drag si tot atat entuziasm!