Homepage - Editorial - INCEPE PRIMUL CURS DE BAZA "SEMPLICE, SEMPLICE!" - DUMINICA 14.10 ora 14 in PARADISUL VERDE!
INCEPE PRIMUL CURS DE BAZA "SEMPLICE, SEMPLICE!" - DUMINICA 14.10 ora 14 in PARADISUL VERDE!

INCEPE PRIMUL CURS DE BAZA „SEMPLICE, SEMPLICE!” – DUMINICA 14.10 ora 14 in PARADISUL VERDE!

Editorial

Dupa o deschidere fulminanta in cadrul Targului „Ghidul Miresei”,unde a avut ca elevi vedete de prim rang din show bizz-ul autohton, SCUOLA di CUCINA „SEMPLICE, SEMPLICE!” isi deschide portile publicului larg cu prima lectie a primului curs de baza!!!

Practic vom parcurge impreuna primii pasi siguri in bucatarie, invatand ABC-ul unui gatit rapid, sanatos si neaparat savuros. In 10 lectii de cate 2 ore (plus degustarea) vom trece prin

1- INTRODUCERE , APERITIVE SI SOSURI

2- SUPE SI CIORBE

3- PASTE SI  OREZ

4- LEGUME SI LEGUMINOASE

5- PESTE

6- SALATE SI OUA

7- CARNE ALBA

8- CARNE ROSIE

9- PIZZA, PAINE SI MAMALIGA

10 -DULCIURI SI BAUTURI

Duminica 14.10 ora 14 vom fi in Paradisul Verde si vom incepe prima lectie, despre sosuri si aperitive. Indiferent ce gatim, sosurile sunt acel mic truc ce poate transforma o banala reteta intr-una fabuloasa. Important este sa stim de la ce pornim, ce se poate combina cu ce si in ce proportii. Cat despre aperitive, sunt vedeta oricarei petreceri reusite. Important este sa tinem cont de cateva lucruri de baza si sa descoperim cat de simplu se poate inova pe marginea lor.

Costul unei lectii va fi de 100 de RON si include degustarea si suportul de curs. Va astept deci inscrierile pe site sau intrebarile pe roxana@roxanailiescu.ro. Locurile sunt extrem de limitate, avand in vedere ca intregul curs este unul interactiv si ma astept ca toti dintre voi sa gateasca efectiv in timpul orelor.

Comments

comments

Post a Comment