Homepage - Despre mine - MC - presenter - moderator
MC - presenter - moderator
Master of Ceremony- ce nume frumos pentru o activitate pe care am inceput sa o ador… pana acum ma limitam sa comunic unilateral.
Eu scriam, eu vorbeam, eu auzeam… totul bine si frumos, lumea ma oprea pe strada sa ma laude, dar..nu era suficient.
Vroiam o comunicare directa, sa simt un feed back imediat…
Si a venit o prima propunere de prezentat evenimentul de lansare al parfumului GRACE, ce o avea ca imagine pe Valentina Pelinel. A fost prima data cand aveam un job asumat de MC. Pana atunci prezentasem sporadic evenimente la care prietenii ma rugau sa-i introduc, ca „am vorbele la mine”.
Mi-a placut atat de mult sa prezint un produs deja drag mie incat am transmis toate sentimentele mele pozitive cum am stiut eu mai bine. Si raspunsul nu a intarziat sa vina, cu zambete sincere si aplauze furtunoase. Era inceputul unei noi ere pentru mine.
Au urmat prezentari de evenimente de caritate, Gala „Femeia Conteaza” in compania lui Gabriel Cotabita, evenimentele Fason by Cristina Grama, deschideri de localuri, prezentari de moda, dar cel care mi-a schimbat viziunea asupra a ceea ce inseamna Master of Ceremony a fost Festivalul „Sinaia Forever” 2011. Aveam evident pregatit un text pompos si extrem de documentat despre tot ceea ce se intampla. Doar ca in fata mea nu erau domni in frac si domnite cu palarii sofisticate ci pustani din toata Romania, unul mai cu o bere in fata, altul plictisit de viata, turisti de toate varstele care nu aveau ei timp si chef sa auda discursuri. Si atunci am schimbat tonul la 180 de grade si am inceput sa ma joc…Am simtit pentru prima oara ce inseamna sa reactioneze la glumele tale mii de oameni…e fabulos, e de nedescris.
Mi-a amintit unul dintre motivele pentru care vroiam sa dau la teatru- pentru ca pot transmite cu usurinta emotii si imi place maxim sa le primesc inapoi!
Asa ca veti mai auzi cu siguranta de multe ori – MASTER OF CEREMONY- Roxana Iliescu!!!

Comments

comments

Post a Comment