Homepage - Despre mine - TV
TV
La inceputul anului 2000, nici prin gand nu-mi trecea ca as putea lucra in televiziune. Fusesem ca invitata la multe emisiuni, dar munca din spate mi se parea de sisisf. Asta pana cand o prietena mi-a spus ca la Stirile de Acasa se cauta reporteri. La revista Unica unde lucram ajunsesem intr-un punct mort asa ca mi-am spus „de ce nu?”. In cele 9 luni petrecute acolo (curios, cat o sarcina,nu?)am invatat cat intr-o facultate. Scoala Pro este  cu adevarat senzationala.
Dar cum imi plac inceputurile, invitatia lui Radu Moraru de a ma alatura echipei Fox pentru o noua televiziune si o emisiune proprie m-a sedus instant. Am dat 1 an „la perete”, cum se spune, adica am facut probe, am filmat mult, o alta scoala, alte experiente.
Iubirea m-a dus in Italia, dar am plecat cu tot cu serviciu, devenind corespondent B1 in Italia. Doi ani mai tarziu ma intorceam in tara si…direct la rubrica Monden a Stirilor B1.Cu tot cu bebelusul Teresa la purtator. Am filmat pana vineri 19 decembrie 2003 iar luni 22 la ora 8.10 o aduceam pe lume pe cea care a crescut practic printre ziaristi, vedete, evenimente mondene si inregistrari. Dealtfel tot colegii mei au fost cei care ne-au dus acasa de la spital, pentru ca viscolul violent oprise toata circulatia.

 

O luna mai tarziu eram amandoua inapoi la munca…si ne-am descurcat de minune. A urmat o noua oferta semnata Radu Moraru, cu un proiect care a ramas in sufletele romanilor- „6 vine presa”. Si pentru ca se dorea mai mult monden, s-a nascut editia speciala 6 vine presa- „Saptamana Mondena”.
Schimbarea de patronat din 2011 a adus schimbari de format si, de curand si de nume. In acest moment emisiunea se numeste MONDEN B1, este difuzata sambata si duminica de la ora 10 la 12, o are ca producator pe Andrada Moga si ca reporter pe Ioana Nechifor. Impreuna incercam sa aratam adevarata fata a lumii mondene din Romania si din strainatate.

Comments

comments

Post a Comment