Homepage - Editorial - 3, 2, 1 … HAPPY NEW ME!!!
3, 2, 1 … HAPPY NEW ME!!!

Donna Felicissima

Unii au rezoluții de an nou. Alții de lună nouă sau de prima luni a lunii. Eu am așteptat ritul vechi, ziua lui Eminescu, a culturii române, căderea Guvernului, în fine…. Acum GATA! Time’s up!

Am găsit scuze infinite și amânări bine justificate. Ba că e Crăciunul, ba că abia ne-am mutat, ba că e vacanța fetelor și au nevoie de mine… Azi ele au plecat la școală, mie mi-a fost rău de la un ”ultim pahar” de alcool dulce și probabil nu tocmai natural, apoi zăpada mi-a blocat poarta și ne-a luat 2 ore să ieșim cu câinele în parc, apoi am văzut tot ce era de văzut pe Facebook, am băut o supă caldă, am dat animalelor de mâncare, acum scriu introduceri aiurea….

Dar inima îmi bate tare… știu că nu mai pot amâna. A venit timpul întâlnirii cu oglinda. Și la propriu și la figurat. Să pun în practică ce teoretizez de ani buni. Să facă și Păstorel ce le predă altora. Până acum îngerașii și hei-rup-ismele mele m-au dus pe culmi nebănuite. De îndată ce prelua mintea telecomanda, totul ajungea în standby.

Lucrez de aproape 5 ani de zile intensiv întru descoperirea programelor nocive mie și zău, mă simt din ce în ce mai autentică. Dar pe măsură ce scap de straturile de mâzgă mi se face ușor frig. Știu că se aproprie momentul strălucirii maxime și culmea, asta îmi dă fiori mai ceva ca negrele abisuri. Pe undeva, normal. Pe alea le cunosc. Aș putea să fac hărți amănunțite.

Strălucirea fără umbră? Hmmm… Adică fără loc de victimizare? Scary… Dar asta este ce am cerut, ce am dorit, pentru ce m-am pregătit.superba roxana in delta

Bine, hai să nu mă mai dau pe după plop și să anunț ce vreau de la Univers și de la mine pentru 2018 –

  • Până pe 31 Mai casa și familia sunt prioritățile absolute pentru stabilirea armoniei și echilibrului pentru fiecare dintre noi și pentru noi ca întreg
  • Până pe 31 Mai (adică până la cea de-a 42-a aniversare) dăm reset sănătății pentru trup și suflet
  • Până la sfârșitul lunii ianuarie găsesc asistenta personală perfectă pentru noile noastre proiecte
  • Proiectul comunității ”Călătoria spre tine” prinde aripi anul acesta, îți găsește locația și principalele surse de finanțare inițiale
  • Proiectul ”Întâlnește Femeia din Tine” se definește, găsește noi resurse și noi dimensiuni . Prima ar fi ”Vindecă femeia din tine!”
  • Emisiunile de pe Canal 33 își măresc audiența organic și își găsesc parteneri pe aceeași frecvență
  • Tot ceea ce este necesar pentru evoluția mea spre împlinirea primului deziderat pe care îl simt atât de puternic…. trezirea femeilor la ceea ce sunt, la ceea ce au fost întotdeauna. Echilibrarea astfel a balanței dintre feminin și masculin în fiecare dintre noi pentru a armoniza relațiile dintre femei și bărbați, pentru a armoniza relațiile interumane în general.

Toate bune și frumoase, m-am prins de ceva vreme că asta vreau, și totuși cu ce încep?

sparkleCU MINE!!! De azi (de ieri de fapt) am început un program de evaluare a mea ca femeie, ca spirit sănătos într-un trup sănătos. Îmi fac propriile evaluări dar și analize și teste pe care le-am învățat la cursuri.

În același timp îmi ascult instinctul și îmi redresez alimentația și programul general, de somn, mișcare, aer liber, gânduri frumoase, introspecții.

Și ca să am o rigoare, în fiecare săptămână, marți, public un articol pe blog cu concluziile, evoluția, provocările, reușitele, căderile și ridicările mele.

O fac pentru mine… un jurnal. Dacă vor mai rezona și alții, cu atât mai bine! Așa voi vedea și pe ce lume sunt din punct de vedere al audienței.

Cert este că fac zilnic un pas. Și în fiecare seară, indiferent de cât sunt de obosită, scriu trei vorbe despre cum a fost ziua care a trecut și cum vreau să fie ziua care va urma.

Astăzi, de loc întâmplător, emisiunea mea ”Sănătate, trup și suflet!” îl are ca invitat pe Gabriel Cotabiță. Sigur îl voi folosi ca oglindă. Pentru mine și pentru cei ca mine, care simt că au în ei un potențial mult mai mare decât materializează zilnic. Se mai simte cineva? Se mai înscrie cineva în cursă alături de mine? 

Pentru doritori / doritoare, puteti folosi sistemul de comentarii a lui FaceBook sau pe cel al paginii acestui articol, http://www.roxanailiescu.ro/2018/01/3-2-1-happy-new-me-plan-2018

 

Imaginile din acest articol sunt proprietate Roxana Gabor – Iliescu si utilizaea lor se face doar cu acordul prealabil.

Angel

Comments

comments

Post a Comment