Homepage - Editorial - Sunt libera!
Sunt libera!

Sunt libera!

Editorial

Desi suna a cliseu,simt nevoia sa strig asta din toti rarunchii! Sunt din ce in ce mai libera! Cu ajutorul tuturor ingerilor trimisi in calea mea invat asemeni unui copil pasii libertatii depline! Mi-am scos din vocabular expresiile „nu pot trai fara…”, „as muri fara..”, „nu concep viata fara…”!Traiesc azi pentru azi si las ziua de maine sa se ingrijeasca de ale sale. Primesc plenar viata asa cum vine, cu bune, cu rele, cu aparitii neasteptate si disparitii bulversante, ma mai enervez firesc din mai stiu eu ce prostie, dar, vezi, acum ma prind ca e o prostie si ma bufneste rasul in plina strada de cat de tare m-am lasat afectata…In fond problemele vin ca sa fie rezolvate, nu ca sa ne dam noi cu capul de toti peretii…Mai tineti minte poveste lui Creanga cu drobul de sare? Observ cu uimire cat de universal valabila este azi si cum lumea nu rade cu lacrimi de cat de puerili suntem adesea..

Recunosc, am planuit initial acest blog pentru ca…asa se poarta!Prea avea toata lumea in jur si eu nu! Dar Doamne Doamne care ma iubeste mult nu ma lasa niciodata sa fac prostii catastrofale. Prostioare,da, ca doar doar oi invata ceva din ele. Dar din acelea grave nu. Asa ca nu s-au aliniat planetele sa iasa blog-ul pana cand nu am intalnit-o pe Maria Calinescu. Si nu am intalnit-o pe Maria pana nu am ajuns in aceeasi stare de detasare dar si de iubire neconditionata ca ea.

Acum vreau din tot sufletul sa impartasesc ceea ce am primit ca invatatura de la altii,iar ca bonus aveti experienta mea si a celor din jurul meu.

Cine are nevoie de ea, sa le fie de folos! Cine nu,n-are nimic de pierdut daca afla ca se poate trai si altfel!

Sper ca in scurt timp acest site sa devina interactiv si sa putem invata unii de la altii sa fim mai buni! Eu va voi arata cele mai frumoase parti ale „lumii mondene” si credeti-ma, veti fi uimiti sa descoperiti ce oameni minunati avem! Asa cum ei ar fi incantati sa afle totul despre voi!

Comments

comments

3 Comments

  1. ana-maria 19 octombrie 2012 11:11 AM

    Te urmaresc de mult timp prin intermediul TV. si te admir.Esti mereu vesela si in afara de educatia frumoasa pe care o ai , te detasezi net de restul vedetelot. Te felicit si iti doresc mult bine.Continua postarile.

  2. Roxana Iliescu 25 iulie 2012 7:26 PM

    Multumesc din suflet !Primesc orice sfat venit din inima !

  3. RBoy 21 iulie 2012 12:51 PM

    Bine ai venit și baftă în blogging !!!

Post a Comment