Homepage - Editorial - Punct.Ca sa poata exista un nou capat...
Punct.Ca sa poata exista un nou capat...

Punct.Ca sa poata exista un nou capat…

Editorial

Acum mai bine de o saptamana concepeam cu mare atentie declaratia de presa legata de despartirea mea de postul care m-a adus in fata voastra.
Multa lume m-a intrebat de ce am facut-o,in loc sa dispar pur si simplu din grila si sa comunic ceva doar la un eventual transfer.
Doar ca, in toti acesti 12 ani de colaborare cu B 1tv, Calea Victoriei a devenit a doua mea casa si….de multe ori locul unde lasam mai multa energie decat acasa. Fiecare locsor din studio si din birouri e pentru mine plin de amintiri legate de toti oamenii minunati cu care am lucrat si care mi -au fost colegi, prieteni, ajutoare de nadejde oricand am avut nevoie. Fetele mele au fost practic crescute acolo, in spiritul entuziasmului neconditionat. Au fost momente frumoase,au fost si momente mai grele, de multe ori ne imbarbatam reciproc sa nu ajungem vreodata sa venim la serviciu ca la o corvoada.
Nu vreau sa devin mai melodramatica decat prevede legea, ati prins ideea. Nu puteam fugi de acasa fara macar sa -mi iau „ziua buna ” de la publicul pe care l-am simtit mereu aproape, care si acum imi transmite adevarate declaratii de fidelitate prin Facebook sau chiar serviciul de relatii publice B1TV .
Reversul medaliei a venit imediat pentru ca incarcatura emotionala a ultimei emisiuni a atins cote alarmante.Din fericire, atat invitatii cat si colegii mei m-au ajutat sa inchei cu bine cea din urma editie Monden B1,iar lacrimile au tasnit abia cand Andrada Moga,producatoarea mea draga, a avut inspiratia sa dea genericul emisiunii pe fundalul florilor de Sfanta Ana …
Am plans impreuna,am facut fotografii,am degustat delicatesele aduse de Cornelia Marin de la Fibrio si ne-am promis sa nu ne uitam vreodata. M-am simtit ca la terminarea liceului. Stiam ca despartirea era inevitabila,ba chiar benefica de ambele parti, dar cu toate acestea simteam ca mi se frange sufletul.Stiti senzatia de la sfarsitul unei lungi vacante la munte cand nu-ti vine sa pleci fara sa-ti umpli plamanii de aer curat?
Asa eram si eu la sfarsitul emisiunii.As fi vrut sa inchid in suflet pe veci toti telespectatorii pe care i-am avut in acesti 12 ani si carora le uram cu tot dragul in fiecare zi sa ramana pe Calea Victoriei…de la 6 vine presa, la Saptamana Mondena si apoi Monden B1.
Stiu, va veni o vreme cand voi avea alte emisiuni mult mai trainice si mai frumoase, si multumesc tuturor pentru incurajari, doar ca momentan incheierea celei mai lungi povesti de dragoste din viata mea, cea cu dragul meu B1, doare ….
Si ca dupa orice relatie plina de pasiune, am nevoie de o pauza.In care sa fac orice altceva. MC, PR, training, orice care sa-mi faca placere si ….sa-mi asigure un trai decent pana la o urmatoare aventura pe”sticla „.
Acum ii multumesc Cerului ca nu am trecut de la o zi la alta intr -o televiziune diferita.Mi -ar fi fost cumplit de greu. Poate ma atasez prea tare de locul in care lucrez,poate sunt nascuta in secolul gresit, dar asa sunt eu si am invatat sa ma iubesc asa si sa-mi iubesc la fel de sincer publicul.
Asa incat promit sa revin cat de curand cu noutati.Pana atunci insa imi este imposibil sa spun altceva decat …Ramaneti pe Calea Victoriei si….in sufletul meu !

Comments

comments

Post a Comment