Homepage - Editorial - Și am ajuns la 41... și am renăscut!
Și am ajuns la 41... și am renăscut!

Și am ajuns la 41… și am renăscut!

Editorial Made in Romania Miere pentru Suflet Uncategorized

La 14 ani luam deja interviuri lui Ștefan Iordache, Gheorghe Dinica, Marin Sorescu, Adrian Paunescu… pentru mine erau zei. Și mi se parea fascinant că, pe măsură ce se destindeau, descopeream în ei un suflet de copil pur si jucăuș. La 41 de ani simt că mi-am luat dreptul de a-mi onora copila din mine în toate felurile…

Baloane 41 Conti

Iar Universul s-a bucurat de decizia mea și s-a pus pe treaba întru sprijin. M-a ajutat să organizez o petrecere tip ”Dancing 5 o’clock tea” unde dress code-ul a fost ”as colorful as possible”. Și m-am îmbrăcat așa cum n-am avut curaj nici în liceu. A adus acolo oameni dragi care au rezonat la dorința mea de a fi veseli, voioși și luminoși. Prin îngerul meu de zi cu zi, iubitul meu, am avut baloane în culorile sufletului meu (alb, roz și mov) pe care le-am dedicat la final realizării dorințelor tuturor celor prezenți.

Petrecere 41 Roxana Conti

Am avut curajul de a discuta la emisiunea mea de la Canal 33 despre sănătatea cuplului, asumată de ambii parteneri. Și am invitat doi medici speciali, un urolog ( dr. Tudor Radu) și un ginecolog (dr. Marius Romila), care au lămurit un pic din punct de vedere medical responsabilitățile părților. Astfel am avut încă o dată confirmarea că minunile vin atunci când cel puțin doi oameni își doresc același lucru.

Și nu în ultimul rând am avut privilegiul de a simți trecerea mea într-o altă dimensiune. Aceea a creșterii spirituale asumate și … asistate. Un vis creionat în urmă cu mai bine de un an de zile împreună cu Ramona Popescu a căpătat formă acum două zile. Emisiunea de spiritualitate aplicată ”Design Perfect”. Unde vom prezenta ceea ce știm și primim ca informații despre lumea vizibilă și invizibilă în care trăim, despre menirea noastră, despre vecinii noștri de pe alte planete sau din alte dimensiuni, planuri și timpuri. Așa emoții cum am avut la debutul acestei emisiuni nu am mai avut niciodată!… Apoi am realizat că nu suntem singure… și că se deschide o nouă ușă pe care suntem invitate să intrăm.

Și tot la capitotul vise împlinite, azi am vrut să mă răsfăț. Să mă duc la Profa la gimnastică, apoi cu iubitul legal la Therme… Fără copii, fără telefoane, fără nimic. Doar noi și sufletele noastre.

Așa că nu vă supărați dacă nu voi răspunde la telefon, să știți că abia aștept să mă încarc cu toate urările voastre, dar vă voi răspunde mai pe seară.

Atunci când mă voi pregăti pentru cea mai Itsy Bitsy Zi Liberă, 1 iunie! Ne vedem în parcul Alexandru Ioan Cuza, de dimineață până seara, dar în special la ora 15.30, când voi avea un workshop pentru mămici – Întâlnește Femeia din tine… cu ajutorul copilului tău!

Înainte de asta, la ora 9 Vanessa vă va încânta la Star Matinal împreună cu colegele ei de la Miniton, iar de la ora 11 la emisiunea Marinei Almășan de la TVR. Acolo ne reunim toată familia…

Pe 8 iunie voi fi speaker inspirațional la workshop-ul ”I am a Queen” organizat la București de BWFR iar pe 13 iulie ne vedem la Sibiu la Conferința motivațională M.A.M.A.

Întreaga vara va fi dedicată familiei… familia mea, familia voastră, dacă vă puneți în intenție să vă îmbunătățiți relațiile cu cei dragi. Momentan sunt în plan două retreat-uri la sfârșitul lunii iulie – Ready! Steady! Baby! (pentru cuplurile care așteaptă un bebeluș) – 21-23 iulie și Ready! Steady! – After Baby! (pentru cuplurile ce au dificultăți în a-și regăsi intimitatea și complicitatea după nașterea unui copil) – 28-30 iulie.

Detalii legate de aceste workshop-uri dar și despre datele serilor ”Întâlnește femeia din tine pentru a-ți întâlni sufletul pereche” găsiți pe site-ul și pagina de FaceBook a asociației noastre ”Călătoria spre tine”. Vă mulțumim pentru like-uri și share-uri.

Brandon bays, Paul, Roxana si Suria Gabor Iliescu

Iar toamna vom sărbători împreună o nouă ediție românească a workshop-ului care mi-a schimbat total viața și modul de a percepe lumea, ”Journey Intensive”. Da, Brandon Bays se întoarce la București pe 29 septembrie cu un seminar adaptat la cele mai noi cerințe de dezvoltare personală și vindecare a rănilor emoționale. Tot pe pagina ”Călătoria spre tine” veți găsi detalii și modalitatea de a accesa un voucher de reducere la acest eveniment de exceptie.

Vă vom ține la curent și cu desfășurarea campaniei ”Educație pentru sănătate” în învățământul preșcolar, primar și gimnazial inițiată de Asociația Happy Moms din Brașov.

Abia aștept să ne întâlnim, să ne bucurăm de tot și de toate, să vindecăm ce avem de vindecat, să manifestăm tot ce e mai bun pentru noi.  Îmi place să interacționez cu voi, să vă citesc mesajele, să colaborăm, să creștem…

Vă mulțumesc că existați în viața mea!

Roxana Gabor Iliescu 41 family

Foto: colecția personală a Roxanei

Comments

comments

Post a Comment