Homepage - Editorial - Educația să-i lipsească lui Tuncay??
Educația să-i lipsească lui Tuncay??

Educația să-i lipsească lui Tuncay??

Editorial

TUNCAY A FOST BINE EDUCAT!!!!!

Nu pot să vă spun cu câtă plăcere și satisfacție scriu acest articol. Am susținut de la începutul acestui tăvălug de pro și contra viitorului fost soț al Andreei Marin că nu are importanță cultura și nici vârsta lui.
Ba mai mult, că e foarte periculos și profund nesănătos să facem generalizări.

“Musulmanii nu-și apreciază femeile!”… Ba bine ca da! Cunosc multe soții de bărbați turci ținute și susținute ca niște prințese de partenerii lor de viață. Așa cum știu din păcate mulți creștini practicanți care își umilesc și își subapreciază consoartele.
“A fost prea crud pentru ea!” Foarte posibil. Doar că nu vârsta biologică este cea determinantă ci caracterul. Am prieteni bunici perfect infantili dar și colegi de generație cu fii-mea mai asumați și mai responsabili decât părinții lor.
“E o chestiune de educație!” Aici mi s-a părut o lovitură sub centură adresată mamei lui și, din ce auzisem de la Andreea în tot timpul căsniciei ei, femeia și-a dat tot interesul să scoată din el un bărbat adevărat.
Mă bucur intens că, într-o zi emoționantă pentru Andreea, ziua în care fiica ei Violeta a implinit 9 ani, s-a adeverit faptul că mama lui Tuncay este o femeie deosebită și ca atare, educatia primită de acesta a fost una plină de dragoste si respect.instagram-mama-tncay-andreea
La postarea Andreei de pe Instagram cu urările pentru fiica ei, Fatma Ozturk, mama lui Tuncay, i-a transmis și ea ‘La multi ani!’, evident in engleza. Iar Andreea i-a raspuns in limba turca ‘Seni seviyorum, Annem, Babam!’, ceea ce Google Translate a tradus- ‘Te iubesc Mamă, Tată!’ Iar doamna Ozturk a trimis înapoi o inimioară. O dovadă mai frumoasă că relatiile dintre cele doua femei au fost întotdeauna calde nu puteam să-mi imaginez.
Și de asemenea că mama fizioterapeutului a apreciat ceea ce Andreea a adus în viața lor și a fiului lor, fără să judece faptul că vedeta tv a fost cea care a intentat divorț.
Își cunoaște fiul mai bine sau pur și simplu consideră că acestea sunt problemele lor intime? Nu, nu vreau să fac presupuneri, nici răutăcioase nici de altă natură.
fb-tuncay-control
Am vrut doar să subliniez faptul că, dacă ai stofă de doamna sau gentleman, nu contează ce pașaport ai, ce sex sau ce vârstă.
Apropos, la câteva ore după schimbul de replici dintre mama și încă soția lui, Tuncay posta romantic- ‘Nu poți controla lucrurile care se întâmplă, ci doar cum reacționezi la ele…’
PS- Din ciclul unde dai si unde crapă, tocmai azi 19 decembrie, când eu mă pregăteam sa ridic în slăvi educația lui Tuncay, au apărut mai multe articole în care articolul meu de pe blog, publicat pe 7 decembrie, e interpretat cel puțin curios. Respectiv, pornind de la analiza postărilor celor doi viitori foști soți, am scris ca nicăieri nu apare vreun cuvânt despre violență fizică. Ca atare excludeam din start această ipoteză. Am uitat că Universul și copiii nu știu ce înseamnă negațiile. Ca un copil să înțeleagă cum să NU cadă pe scări, trebuie întâi să cadă… Tot așa și titlurile despre articolul meu sună cumva apocaliptic, cum că eu aș cunoaște sumbrul secret din spatele divorțului…e oare violența fizică?!! Parafrazând poetul….Eu cred că a fost iubire adevărată…
Imaginile sunt preluate de pe Instagram si FaceBook.

Comments

comments

One Comment

  1. MamaieDelaFetesti 26 decembrie 2016 7:46 AM

    Mda, poate ca mama turcului e o femeie cumsecade. Asta nu scuza faptul ca el e un nemernic. S-a folosit de Andreea ca sa se ajunga, iar apoi s-a debarasat de ea. Este o stratagema pe care am mai vazut-o si la alti turci, "doctori", care vor sa-si faca o cariera in Romanistan. Si, sincer, povestea a avut din capul locului un start indoielnic. Turcii (si musulmanii in general) nu isi iau neveste mai batrane decat ei. Daca Andreea ar fi stiut asta si nu ar fi fost atat de disperata sa-i arate lui Banica (si lumii) ca inca mai are succes la barbati, nu s-ar fi grabit sa se marite cu jigodia aia.

Post a Comment