Homepage - Pentru Copiii nostri - Si voi ati vrea sa va duceti copiii la sediul Romtelecom?
Si voi ati vrea sa va duceti copiii la sediul Romtelecom?

Si voi ati vrea sa va duceti copiii la sediul Romtelecom?

Pentru Copiii nostri

Prietenele mele ma acuza adesea ca sunt dictatoare cu fetele mele si ca nu le las sa faca ce vor. Ei bine da, cred ca ele m-au ales pe mine sa le fiu mama tocmai ca sa le dau sfaturi de inceput de drum. Dupa care oricum vor face ce vor.

Si una dintre regulile de aur cu care ne-am luptat la inceput dar acum e imbratisata cu succes este-  tv doar jumatate de ora pe zi si doar la Minimax (singurul canal de desene animate cu povestioare pozitive si instructive si fara injuraturi!!!) sau pe DVD.

Lucrurile mergeau struna, ba chiar recunosc ca cele 30 de minute de MINIMAX foloseau ca „mita” pentru activitatile de dinainte „Faceti intai curat in camera si apoi desenele preferate. Si mai repede, ca incepe Sabrina!” In plus, ma trezeam cu tot felul de „apucaturi” sanatoase de gen „ne-a invatat Marta vorbareata sa ne spalam intotdeauna pe maini cand intram in casa” (desi duceam lupta asta de ani de zile), „Thomas ne-a zis sa nu ne jicnim niciodata prietenii” si asa mai departe. Deseori imi venea sa pup televizorul cand auzeam asta. Ca sa nu mai vorbim de frica de animale mari care a disparut ca prin minune de cand cea mica s-a imprietenit virtual cu Sabrina, vacuta nu stiu cum ii zice si toate celelalte personaje simpatice.

Mai e nevoie sa explic ce s-a intamplat la mine in casa cand fetele mele si-au indeplinit atributiile casnice si n-au primit premiul obisnuit, adica intalnirea cu MINIMAX? Au inrosit telecomanda, o intrebau pe bunica lor cu ce au gresit de a disparut Minimax, ce trebuie sa faca sa reapara, in fine, cand am ajuns acasa era tristete si panica totala. Am crezut ca este o greseala, dar, intrand pe forumul Romtelecom

https://www.facebook.com/romtelecom?sk=app_202980683107053&app_data=26888e58-cb0e-4858-9e9d-033af98be340%3A0

am inteles ca nu sunt singura disperata. Recunosc eu nu am pus nici un comentariu, pentru ca nu am vrut sa dau like  paginii lor. Am avut probleme si cu linia telefonica, si cu internetul si iata, acum cu inexplicabila disparitie a celui mai inofensiv si mai educativ canal de desene animate din programul Dolce.

Maine vroiam oricum sa inchei contractul pe ambele linii telefonice si internet, o voi face si cu contractul tv. Asta nu e o instigare sa faca si altii acelasi lucru. Dar sincera sa fiu as vrea sa adun toti copiii dezamagiti de decizia  absurda  de scoatere a Minimax din grila, sa le raspunda lor in fata ce motivatie ar putea pune in balanta lacrimile lor amare….

Comments

comments

Post a Comment